Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 13 common:people_all_forms

Тиждень БЖД

Date: 5 травня 2021 о 20:25
78 views

В рамках Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності з 26 жовтня по 30 жовтня 2021 р. в Мошанецькій ЗОШ проведено ряд тематичних заходів.
Учні 1 класу ознайомилися з правилами обережності при поведінці з побутовими приладами, повторили права та обов’язки пішоходів. Діти пригадали номери телефонів, на які слід телефонувати в разі виникнення пожежі, при травмах, при витоку газу, при правопорушеннях, повторили правила поведінки під час карантину. Із цікавістю переглянули мультфільми «З чого починається безпека», «Уроки тітоньки Сови», «Безпека в умовах карантину».
Учні 2 класу переглянули мультфільм «З чого починається безпека?», «Сам удома», «Безпечний двір». З другокласниками проведена виховна година «Бережи себе». 30 квітня були проведені інструктажі з правил безпеки під час святкових днів. Також згадували про правила безпеки під час карантину: носіння масок, дистанція, миття рук, уникнення скупчень.
В третьому класі відбулось повторення правил безпечної поведінки вдома. Діти відповідали на запитання однокласників та вчилися самостійно формулювати запитання іншим.
З учнями 4 класу проведено виховну годину «З чого починається безпека», конкурс малюнків «Вогонь – не іграшка», переглянуто мультфільми «Як поводитися з електроприладами» та «Безпечний двір».
У 5 класі проводились наступні заходи: перегляд презентацій «Безпека надворі. Місця підвищеної небезпеки» та «Найпоширеніші ситуації можливої небезпеки вдома», онлайн-година спілкування «Обережно! Вибухонебезпечні предмети!». У вайбер скинуто інформаційні матеріали про те, як уникнути пожеж, як надати допомогу потерпілому на пожежі, як поводити себе при виявленні хімічних речовин у крапельно-рідинній формі, як поводити себе під час грози, сильного вітру. Рекомендовано подивитись відео за посиланням «Правила безпеки: пожежа».
Під час проведення тижня знань основ безпеки життєдіяльності учні 6 класу
переглянули відеопрезентацію «Правила безпечної поведінки вдома, надворі». Також ознайомилися з таким явищем як «кіднепінг», та як вести себе з незнайомими людьми. Шестикласники взяли участь у вікторині «Безпека та загрози». З учнями проводився інструктаж з техніки безпеки під час вихідних та святкових днів. Зокрема увага приділялася правилам поведінки учнів в карантинних умовах.
До тижня знань з основ безпеки життєдіяльності у 9 класі асинхронно були проведені інструктажі з правил безпечної поведінки в різних ситуаціях. Проведений онлайн-інструктаж з правил безпеки перед вихідними і святковими днями у період карантину.
Для учнів 5-9 класів педагогом-організатором Пензар С.М. проведено ряд вікторин з циклу «Безпека та загрози». Учні 5 класу проходили тестування за темою «Безпека надворі. Місця підвищеної небезпеки». Шестикласники проявляли свою обізнаність з правилами користування газовими приладами та безпекою під час користування засобами побутової хімії. Семикласники перевірили свої знання з теми «Соціальна безпека населеного пункту». Учні 8 класу опрацьовували питання «Екологічна безпека. Забруднення води». В учнів 9 класу вікторина стосувалась теми «Глобальні загрози людства».
За результатами рейтингової таблиці І місце у вікторині отримав 5 клас, ІІ місце – 6 клас, ІІІ місце – 7, 9 класи. Найактивнішими були Базелюк А. (5 клас) та Жигульова Х. (7 клас). Ці учні взяли участь у кількох вікторинах.
Вчителем образотворчого мистецтва Танащук М.В. організовано конкурс малюнків «Безпека в умовах карантину» для учнів 5-7 класів.
Класними керівниками 1-9 класів проведено для батьків в онлайн-форматі лекторій «Безпека в умовах карантину».
Всі заходи проводились з метою пропаганди здорового способу життя, вивчення і використання на практиці правил основ безпеки життєдіяльності, попередження загибелі і травматизму дітей при виникненні різного роду надзвичайних ситуацій та з дотриманням необхідних протиепідемічних вимог.

Comments:
Only authorized users can leave comments.