Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 13 common:people_all_forms

Декада з охорони праці та безпеки життєдіяльності

Date: 6 травня 2022 о 13:59, Refreshed 6 травня 2022 о 14:02
110 views

В рамках декади з охорони праці й безпеки життєдіяльності (25.04 – 04.05) в Мошанецькій ЗОШ проведено ряд тематичних заходів, де особливу увагу було приділено саме безпеці людини в умовах воєнного стану.
В ході декади педагогом-організатором Пензар С.М. проведено з учнями основної школи виховну справу «Правила поведінки у разі виявлення підозрілих вибухонебезпечних предметів» з переглядом презентації. В ході заходу учням донесено інформацію про види вибухових пристроїв, основні характерні ознаки, що вказують на можливу належність підозрілого предмета до вибухового пристрою, дії у разі виявлення підозрілого предмета. Відеоролик, який учні переглянули, наочно демонстрував, чого категорично не можна робити у разі виявлення підозрілих чи вибухонебезпечних предметів. Було наголошено, що поводження з вибухонебезпечними предметами вимагає граничної уваги і обережності. Учні обмінялись думками з приводу отриманої інформації, взяли до уваги номери телефонів служб порятунку.
Класний керівник 5 класу Іванська М.Г. провела годину спілкування з учнями, продемонструвала відео, ознайомилися з порядком дій у надзвичайних ситуаціях, у випадку виявлення підозрілих предметів. Ознайомила батьків з алгоритмом дій у випадку НС, виявлення вибухонебезпечних предметів, застосування хімічної зброї.
З учнями початкових класів було опрацьовано зміст практичного порадника «Безпека дитини у надзвичайних ситуаціях та під час воєнного стану» . Школярі ознайомилися з практичними порадами щодо виживання в умовах воєнного стану та поведінки у надзвичайних ситуаціях, самозахисту від катастроф. Діти подивилися мультфільми про мінну безпеку: «Лісовий скарб» та «Безпечні канікули».
Педагогом-організатором Шпірюк І.Ф. проведено онлайн-вікторини «Правила безпечної поведінки» (1-4 кл.) та «Безпека та загрози» (5-9 кл.).
Класні керівники 1-9 класів опрацювали зі здобувачами освіти пам’ятки: «Дії при раптовому артобстрілі», «Як вижити під «градом», «Увага! Евакуація!», «Захисні споруди», «Як підготуватися до надзвичайної ситуації».
Психологом школи проведені онлайн-заняття з учнями 7-9 класів: «Війна: як впоратися зі страхом і панікою», «Способи боротьби зі стресом». Учні мали змогу пройти тест на рівень стресу, отримали необхідні знання про паніку і стрес та розглянули способи боротьби зі стресом. Педагогічним працівникам надані відеорекомендації «5 кроків щоб впоратися з почуттями та реакціями в кризових ситуаціях», пам’ятку «Як правильно боротись зі стресом».
В ході декади з працівниками школи було організовано інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо безпеки праці на робочих місцях та опрацьовано методичні рекомендації щодо дій під час застосування хімічної зброї.
Участь учнів та працівників школи в проведенні даних заходів закріпило їх теоретичні знання та вміння діяти в екстремальних ситуаціях щодо збереження життя, наданні допомоги потерпілим в разі потреби.

Comments:
Only authorized users can leave comments.